Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

B.Bu. [ Klix.ba ]

17. 06. 2024. 14:45 >> 14:45
Čitaj mi:

NAKON DVIJE GODINE

Pol Makartni se vraća na pozornicu

Zvijezda Bitlsa (81) završiće svoju turneju Got Back u Londonu i Mančesteru u decembru.

 

Ser Pol Makartni najavio je svoje prve nastupe u Ujedinjenom Kraljevstvu otkako je 2022. bio glavni izvođač na festivalu Glastonbury.

Zvijezda Bitlsa (81) završiće svoju turneju Got Back u Londonu i Mančesteru u decembru.

Uzbuđen sam što ću završiti svoju turneju i dočekati kraj 2024. u Ujedinjenom Kraljevstvu. Uvijek je tako poseban osjećaj svirati na domaćem terenu. Biće to nevjerovatan kraj godine. Spremimo se za zabavu. Jedva vas čekam vidjeti, rekao je, prenosi HRT.

Makartni će svirati u Co-Op Live areni u Manchesteru 14. i 15. decembra te u londonskoj areni O2 18. i 19. decembra. Nastup Got Back uključuje muziku iz cijele Makartnijeve karijere, uključujući pjesme Bitlsa i Wingsa, kao i njegov solo materijal.

To će biti njegovi prvi nastupi uživo u Ujedinjenom Kraljevstvu od njegovog nastupa na Glastonburyju u junu 2022., gdje je postao najstariji solo izvođač na festivalu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније