Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

B. Bu

30. 05. 2024. 12:04 >> 12:10
Čitaj mi:

Michael Bader najavio

Prva njemačka žurka u Crnoj Gori 8. juna u Ulcinju

Čelnik Fondacije "Budućnost crnogorskog turizma" Michael Bader najavio je prvu njemačku žurku na Velikoj plaži u Ulcinju 8. juna u 20 sati na plaži Safari.

Kako je najavio, “Sladoled od malina za doručak” – hit je njemačkog benda Hoffmann & Hoffmann iz 1977. godine i upravo se tako zove ova žurka.

"Dopustite da vas odvedemo na muzičko putovanje u prošlost s hitovima za ples iz 70-ih, 80-ih i 90-ih godina. Nakon gotovo 25 godina pauze kao DJ, Michael putuje u svoju prošlost i pobrinuće se za pravu atmosferu i puni plesni podijum – iznenadite se i upoznajte eksperta za Crnu Goru s jedne sasvim druge strane", navode organizatori.

Pozivaju posjetioce da im pošalju omiljene pjesme kako bi se pripremili za žurku i da se prijave direktno preko ovog linka: https://forms.gle/YA5eWCapZYZ4rzDV8

"Naravno, za ovaj događaj posebnog tipa odabrali smo savršenu lokaciju – Safari Beach se nalazi na prekrasnoj pješčanoj plaži. Dobar dio pripremljenog muzičkog programa biti “Made in Germany”, međutim, na ovu zabavu su dobrodošli svi koji žele da se upute na muzičko putovanje u prošlost", zaključuju organizatori. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније