Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

M.M.Lj. [ N1 ]

22. 05. 2024. 16:44 >> 16:46

SKANDAL NA CRVENOM TEPIHU

Keli Roland vikala na članicu obezbjeđenja u Kanu

Američka pjevačica i glumica Kely Roland, nekadašnja članica grupe *Destiny's Child*, pojavila se u Kanu i izazvala brojne reakcije zbog svog ponašanja.

Naime, na crvenom tepihu filmskog festivala posvađala se s članicom obezbjeđenja. Keli je pozirala fotografima, a potom se uz pratnju obezbjeđenja počela peti stepenicama. Međutim, kako su zabilježili fotografi, u jednom trenutku došlo je do žestoke svađe sa zaštitarkom.

Keli je na snimcima i fotografijama djelovala vrlo bijesno. Najprije je potapšala zaštitarku, a onda su počele da razgovaraju. Tada je pjevačica baš pobjesnila, mahala je prstom i galamila. Brzo je došao drugi član obezbjeđenja koji je počeo da priča s kolegicom, a Keli je još jednom viknula na ženu.

Snimkci okršaja proširili su se društvenim mrežama, a fanovi pjevačice nagađaju da je članica obezbjeđenja stala na njenu haljinu i zbog toga je Keli poludjela. No šta se tačno dogodilo na crvenom tepihu još nije poznato i Kei se nije oglasila.

Ovo nije njen prvi dramatični incident ove godine u koji je upletena. Dospjela je na naslovnice novina u februaru kad je napustila emisiju "Today" jer nije bila zadovoljna garderobom. Keli i njen tim navodno su zatražili garderobu na drugom spratu ali ju je zauzela Jennifer Lopez.

Keli i njen tim nisu bili srećni. Nije im se svidjela garderoba pa se povukla iz emisije. Ostavila je voditeljku bez glavne gošće tog jutra. Prema izvoru, ekipa emisije ponudila je Rolad nekoliko drugih opcija, ali ih je odbila.

"Emisija je zapravo nudila što je više moguće, ali oni nisu bili zadovoljni pa su otišli", rekao je izvor. Voditeljka Hoda Kotb morala je da nađe novog gosta, a srećom je Rita Ora uskočila u posljednji trenutak.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније