Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ A.B. ]

25. 08. 2023. 18:46 >> 18:47

UOČI KONCERTA ISPRED TOPOLICE

Hauser stigao u Bar: Crna Gora je sjajna destinacija

Poznati violončelista Stjepan Hauser stigao je danas u Bar, gdje će nastupiti večeras u ovom gradu ispred sportske dvorane Topolica, u 21 sat.

Hausera je u posjetu primio prvi čovjek Bara Dušan Raičević, a sa njim i pozantog crnogorskog kantautora Sergeja Ćetkovića. 

"Atmosfera je sjajna i u zraku se osjeća neka posebna vibra. Mislim da će to biti spektakl za pamćenje. Crna Gora je oduvijek prepoznata kao sjajna destinacija", kazao je Hauser.

Nakon prijema, Hauser je izrazio zadovoljstvo zbog svog prvog samostalnog nastupa u Crnoj Gori.

"Velika je čast što počinjem svoju turneju u Baru. Jako se veselim", dodao je Hauser.

Zadovoljstvo zbog nastupa u Baru izrazio je i Ćetković koji je upravo u nekim barskim lokalima napravio svoje prve muzičke korake.

“Večeras ću biti dobar domaćin dragom Stjepanu na njegovom prvom koncertu u okviru solističke turneje. Daćemo sve od sebe da večeras barskoj publici ponudimo najbolje sa našeg repertoara”, poručio je Ćetković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније