Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

Б.Б.

25. 05. 2023. 17:57 >> 21:22

NEMA POVRATKA NA EUROSONG

"Aba" se neće okupiti ni za jedno veče

Članovi "Abe" Bjorn Ulveus i Beni Anderson demantovali su glasine o mogućem okupljanju legendarnog švedskog pop benda tokom "Pjesme Evrovizije" koja će se naredne godine održati u Švedskoj.

Sljedeće godine biće obilježeno i pola vijeka od kako je grupa trijumfovala na "Eurosongu" sa pjesmom Vaterlo, pa su krenule spekulacije o tome da bi švedska grupa, koja se zbog nesuglasica razišla, mogla ponovo da se nađe na okupu.

Govoreći za Bi-Bi-Si Njuznajt, Ulveus i Anderson, ipak, odbacuju tu ideju, kao i mogućnost da bi mogli da komponuju pjesmu kojom bi se Švedska takmičila na narednoj "Pjesmi Evrovizije".

Od kada je "Aba" 1974. godine osvojila takmičenje, Švedska je trijumfovala još pet puta, uključujući i ove godine u Liverpulu.

Ulveus i Anderson, koji su se zakleli da nikada neće ponovo ići na turneju i odbili ponudu od milijardu dolara da održe stotine koncerata, kažu da ne žele da se ponovo sastanu sa Agnetom Feltskog i Ani-Frid Lingstad – čak ni da nastupe za jedno veče.

"Ne želim. Ako ja ne želim, ni drugi neće. Isto je i za ostale. Ako neko kaže 'ne', onda je 'ne'", istakao je Anderson.

"Možemo da proslavimo 50 godina 'Abine' pobjede bez nas na sceni", dodao je Ulveus.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније