Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ M.M.Lj. ]

14. 01. 2023. 08:50 >> 08:46

TIZER

Rijana objavila video kojim najavljuje nastup na Super Bowl-u

Mjesec dana ostalo je do najavljivanog nastupa Rijane na poluvremenu Super Bowl-a, a tim povodom je pjevačica s Barbadosa objavila video tizer.

Na snimku koji traje 30 sekundi pjevačica je prošetala pistom dok se u pozadini čuju glasovi fanova koji je pitaju kada će objaviti nove pjesme. Dok se približavala kameri uz prst na usnama ih je simbolično ućutkala.

Na sebi je nosila bundu boje limete, crni kombinezon, splet srebrnih ogrlica i neobičnu raščupanu frizuru.

"Čovječe, Rijana, čekali smo te", govori jedan od glasova dok su drugi nastavilli "Prošlo je šest godina otkako je devetostruka dobitnica Gremija izbacila album, RiRi, gdje si bila?!".

Njen singl "Needed Me" je potom pušten na kraju snimka. Usljed najave Rijaninog nastupa kružile su glasine da će tim povodom izdati i novi album jer se fanovi pitaju koji je razlog njene višegodišnje pauze.

Svoju prvu pjesmu u posljednjih sedam godina objavila je u oktobru, kada je predstavila melodiju "Lift Me Up" za film "Wakanda Forever".

Rijanin dugo očekivani nastup na poluvremenu zakazan je za 12. februar.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније