Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ R.B. ]

21. 10. 2022. 15:11   >>  15:17 2

TRODNEVNI PROGRAM

U Budvi za novogodišnje praznike Džiboni, Merlin, Konstrakta...

Džiboni, Dino Merlin, Konstrakta, Sara Jo, Senidah i Dubioza kolektiv nastupiće na glavnom budvanskom trgu tokom trodnevnih svečanosti u organizaciji Turističke organizacije opštine Budva, saopšteno je danas na konferenciji za novinare u hotelu “Budva”.

"Kada je na prelazu između 1999. i 2000. godine prvi put organizovan svečani doček Nove godine na budvanskom trgu, mnogi su bili skeptični da li će ovaj koncept zaživjeti u gradu koji je prije svega prepoznat po ljetnjoj turističkoj sezoni. Veoma brzo se pokazalo da je Budva lider novogodišnjih praznika u regionu, a ove godine, nakon dvije godine pauze i sa izuzetnim muzičkim imenima očekujemo rekordnu posjećenost i radujemo se tome", istakao je Milo Božović, predsjednik Opštine Budva, ujedno i predsjednik Turističke organizacije opštine Budva.

Ovogodišnji program će, kako je najavljeno, trajati tri dana i tri noći i objediniće različite muzičke žanrove.

Direktor Turističke organizacije opštine Budva, Nemanja Kuljača, kazao je da da će praznična atmosfera krenuti već od novembra – nizom događaja koje će TO Budva organizovati na različitim lokacijama i sadržajima koji će mnoge iznenaditi i obradovati.

Tradicionalni koncert klasične muzike u izvođenju Mediteranskog revijskog orkestra, koji će se održati 1. januara u 14 sati, najavio je Marko Kalajanović, bariton, prvak sarajevske opere.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније