Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ R.B. ]

18. 08. 2022. 12:01 >> 14:03

TBF, BAJAGA, HLADNO PIVO...

Hype festival naredna tri dana u Novom

Festival Hype održaće se od 19. do 21. avgusta u parku ispod Titove vile u Herceg Novom.

Prve večeri biće održani koncerti bendova Brkovi i Hladno Pivo i Dr Nele Karajlića. U subotu 20. avgusta nastupaju Who See , TBF i Bajaga i instruktori, a posljednje večeri Silente, Urban & 4 i Džiboni.

Direktor festivala Damir Kokeza kazao je da su festival pripremali dvije i po godine, da ih je korona omela, ali i dala dovoljno prostora da neke stvari još bolje pripreme.

"Nama je cilj da ne zadovoljimo samo turiste koji već dolaze u Herceg Novi, već smo sa ovim jakim imenima koji će nastupiti na festivalu željeli da privučemo i druge, koji ili nikada nisu bili u Herceg Novom ili nisu dugo bili u gradu. Mišljenja smo da ovaj grad nije isti danas kao prije 20 godina. Sada imamo mnogo više stvari sa kojima možemo da se pohvalimo tako da je ovo dobar način za dodatnu prezentaciju grada da ljudi dođu ta tri četiri dana, vide grad i da ih možda dovoljno zadovoljimo da kažu doći ćemo u Herceg Novi na ljetovanje, a ne samo na festival", kazao je Kokeza.

Početak koncerata je u 20:30 sati.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније