Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

M.M.

21. 01. 2022. 06:59 >> 08:36

TIANA

Spremam novu pjesmu, korona otkazala nastupe

Mlada muzičarka Tiana Jovanović iz Kotora koja je muzikom počela da se bavi od 2013. godine kada je bila dio benda po imenu “Škovacijera”, uspjeh je postigla na ukrajinskom takmičenju “2220 International Music festival VIDEOCLIP” kada je stigla do superfinala. Tiana je nakon toga nastavila da vrijedno radi i gradi svoju muzičku karijeru. Ovo ljeto osnovala je bend “Acoustic hotspot“ i nastupali su po Crnoj Gori, a sada priprema novi repertoar sa klavijaturistom Boletom Martinovićem.

Za Portal RTCG govori da rade na novoj pjesmi koja će biti balada, i da se nada da će brzo biti gotova. Očekuje da će se situacija sa koronom stabilizovati kako bi mogla da nastavi sa svirkama i da predstavi publici novu pjesmu.

"Počela sam da se bavim muzikom od 2013. godine tad sam imala bend po imenu “Škovacijera”, imali smo svirke, novogodišnje koncerte, čak smo pravili i humanitarne koncerte, nakon toga sam se prijavila na X-Factor Adria 2014 god. Bila sam zadovoljna sa svojim pjevanjem i sa komentarima žirija i ako nisam prošla jer su oni smatrali da se vidi da sam solo pjevač", objašnjava Tiana prisjećajući se svojih početaka.

Tiana je ovo ljeto osnovala bend “Acoustic hotspot“ i imala svirke po Crnoj Gori, a trenutno radi sa Boletom Martinovićem.

"Trenutno pripremam novi repertoar sa Boletom Martinovićem klavijaturistom koji je u jedno i producent za svirke, trebali smo i sada da imamo svirke ali s obzirom na novonastalu situaciju su svirke otkazane", kazala je ona.

Nada se da će biti bolje i da će nastaviti normalno sa radom.

"Takođe radimo na novoj pjesmi koja će biti balada, tekst je završen, a aražman treba još da se uradi, nadam se da će biti brzo gotova. Očekujem da će se situacija sa koronom stabilizovati i da ćemo moći da radimo u normalnim uslovima", kaže mlada Kotoranka.

Na evropskom takmičenju 2014. Sunrise in Montenegro osvojila je nagradu “Grand Prix” i pobijedila sa pjesmom “All of me” John Legend. Specijalnu nagradu osvojila je 2019. godine na takmičenju Adriatic Nova.

Sa grupom Ansambl Toć - Pravac Kotor snimala je spot 2020. godine, a takođe dio je i spota “Via Strada Maskarada” - Momčilo Zeković

Snimala je pjesmu sa Kotoraskim muzičarima - Samo hrabro koja opisuje Kotor u doba korone 2021. godine.

Specijalnu nagradu dobila je na ukrajinskom takmičenju 2220. International Music festival VIDEOCLIP.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније