Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Beta ]

19. 10. 2020. 23:30   >>  23:31

U DECEMBRU

Gitare Van Halena na aukcijskoj prodaji

Dvije gitare nedavno preminulog poznatog muzičara Edija Van Halena biće ponuđene na aukciji u decembru, saopštila je danas aukcijska kuća Džulijen (Julien).

U pitanju su električna gitara "EVH Charvel Art Series" iz 2004. godine i gitara koju je Van Halen prilagodio za sviranje 1991. u jednom studiju, navela je aukcijska kuća i dodala da je prodaja zakazana za 5. decembra.

Van Halen je na obje gitare napravio šare u svom stilu kao na većini svojih gitara iz doba prvog albuma benda 1978. Procjenjuje se da bi svaka gitara mogla da bude prodata za cijenu od 60.000 do 80.000 dolara.

Edi Van Halen (65) preminuo je 6. oktobra od raka.

Na aukciji posvećenoj svijetu rokenrola, biće ponuđena gitara marke Fender Stratokaster koju je vođa benda "Nirvana" Kurt Kobejn razbio na turneji promocije albuma "In Utero" 1994.

Takođe će biti ponuđen par bijelih rukavica sa kristalnim ukrasom koje je nosio Majkl Džekson na turneji "Victory Tour" braće Džekson 1984.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније