Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Eurosong

M.M.Lj. [ Klix ]

14. 05. 2024. 09:28 >> 09:31

Baby Lasagna

"Bilo je napeto kad bekstejdžom prođe Izraelka"

Hrvatski predstavnik na Eurosongu *Baby Lasagna*, koji je osvojio sjajno drugo mjesto na tom takmičenju, nakon povratka u svoju zemlju dao je brojne intervjue i podijelio do sada nepoznate detalje.

Ovogodišnji Eurosong ostaće, između ostalog, upamćen po brojnim skandalima, propalestinskim protestima, ali i teorijama zavjere koje kruže društvenim mrežama.

Jedna od njih je ta da je Lasagna ispao žrtva panike oko Izraela, jer se saznalo da je jako puno ljudi glasalo za njih i da je žiri davao Nemu po 12 bodova da se spriječi da Izrael pobijedi.

"Možda nešto propuštam, ali zar onda žiri ne bi isto glasao za mene? Moguće, ali ne vidim, još smo prije osvojili nagrade od publike. Tako da, ne znam..,", rekao je *Baby Lasagna*, pravim imenom Marko Purišić, gostujući sinoć u RTL Direktu.

Prokomentarisao je i situaciju oko Izraelke koju je publika izviždala tokom nastupa, ali i proteste koji su se održavali ispred arene u Malmeu.

"Mi smo to manje doživjeli jer smo imali drugu rutu busom, ali se osjetilo dosta napetosti kad je prošla bekstejdžom Izraelka, neki su se čak i posvađali s njihovom delegacijom. Osjetila se neka napetost, ja se u to ne razumijem i nisam informisan, iako bi trebalo da se informišem da znam što se događa i zašto su svi napeti. Ali, da, osjetila se napetost", objasnio je Marko.

Tokom razgovora je otkrio i da će preko ljeta svirati u regionu, a onda u Madridu, Amsterdamu, Londonu... Početkom 2025. kreće europska turneja i album. Za kraj razgovora je dodao i da više ne planira da se prijavljuje na Doru.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније