Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

A.J. [ Dan ]

01. 10. 2024. 17:34 >> 17:49
4
Čitaj mi:

spremni da razgovaraju i sa dva odbornika URE

Knežević: U Milatoviću vidimo koalicionog partnera

Koalicija "Za budućnost Podgorice - grad svih nas" u predsjedniku države Jakovu Milatoviću i odbornicima sa njegove liste vidi koalicione partnere i ljude koji su spremni da očuvaju izborne, ideološke i programske principe od 30. avgusta, saopštio je Milan Knežević, predsjednik Demokratske narodne partije (DNP).

Prema riječima Kneževića, ukoliko su zainteresovani spremni su da razgovaraju i sa dva odbornika GP URA, ali na jasnim demokratskim načelima i principima koji bi značili puno poštovanje izborne volje građana Podgorice, "a nikako devalvaciju i vraćanje na antidemokratske standarde koji su poremetili političku scenu Crne Gore u prošlosti".

"Koalicija Za budućnost Podgorice - grad svih nas bez obzira na vidljive političke razlike sa predsjednikom Jakovom Milatovićem, koje nijesmo skrivali ni za vrijeme izborne kampanje, ipak u njemu i odbornicima sa njegove liste vidim koalicione partnere i ljude koji su spremni da na anti DPS osnovama grade većinu u Glavnom gradu i shodno izbornoj volji građana očuvaju izborne, ideološke i programske principe od 30. avgusta. Naravno, ukoliko su zainteresovani spremni smo da razgovaramo i sa dva odbornika Građanskog pokreta URA, ali na jasnim demokratskim načelima i principima koji bi značili puno poštovanje izborne volje građana Podgorice, a nikako devalvaciju i vraćanje na antidemokratske standarde koji su poremetili političku scenu Crne Gore u prošlosti", rekao je Milan Knežević.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се