Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

M.V.

27. 09. 2024. 07:40 >> 07:46
1
Čitaj mi:

TUZOVIĆ ZA PORTAL

Podgorica mora biti evropski grad, sa najboljim servisom za sve građane

Evidentno je da Podgorica ima problema u sistemu funkcionisanja i vjerujem da ćemo dobiti odgovornu i domaćinsku vlast, gdje će BS biti važan činilac, saopštio je u intervjuu za Portal RTCG Edin Tuzović, nosilac liste Bošnjačke stranke "Podgorica svih nas" na nedjeljnim izborima.

 

  • Šta su ključni prioriteti kada je u pitanju razvoj Podgorice?

- Podgorica, kao administrativni centar, glavni grad Crne Gore i grad koji se svakodnevno širi, mora biti evropski grad, sa najboljim servisom za sve svoje građane.

Kako se svakodnevno broj stanovnika povećava, sve je veća i potreba da grad bude čistiji, sa što više parking mjesta, sa boljom saobraćajnom frekvencijom. Sve su ovo realni problemi sa kojima se svakodnevno suočavamo. Mi šaljemo poruku da bez obzira što je kampanja i što se obećava realno i nerealno, da ipak moramo biti pošteni prema građanima. Uradimo što je do nas, obezbijedimo ljudima osnovne uslove dostojne čovjeka u 21.vijeku. Obećavamo da ćemo se truditi da Podgorica bude pravi evropski grad.

  • Koji elementi vašeg političkog progama čine jedinstvenom vašu ponudu za građane Podgorice?

- Mi se ne bavimo populizmom, ali ukazujemo na konkretne probleme. Nije baš realno da Stara varoš bude ovako zapuštena, a trebala bi biti najbolji reprezent i stare i nove Podgorice. Ne možemo da se pravimo da ne vidimo u kakvom stanju na planu infrastrukture su Konik i Stari Aerodrom. Zato je naša parola da Podgorica mora biti svih nas.

  • Ko su vaši najpoželjniji koalicioni partneri?

- Partneri su nam svi oni koji žele da razvijamo Podgoricu. Mislim da se partijski interesi moraju staviti u drugi plan, Podgorica mora biti prioritet svih nas. Evidentno je da grad ima problema u sistemu funkcionisanja i vjerujem da ćemo dobiti odgovornu i domaćinsku vlast, gdje će BS biti važan činilac.

  • Kako vidite razvoj Podgorice u prethodnom periodu?

- Podgorica se veoma brzo razvija i zato je potrebno da se brzo djeluje. U tom smislu, važno je da se započeti projekti završe, jer građani ispaštaju zbog nezavršenih bulevara i brojnih drugih problema. Bilo je kvalitetnih projekata u prethodnom periodu, to se mora priznati, ali Podgorici treba nova energija.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се