Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

B.B.

14. 09. 2024. 14:38 >> 15:45

EVROPA SAD - DEMOKRATE

Fotografija Abdića i Drešaja ukazuje koliko se DPS reformisao

Da je DPS ostao političko krilo mafije govori činjenica da se niko od sadašnjih funkcionera DPS-a nije distancirao od članova najvećih kriminalnih klanova. Zato fotografija nosioca liste Nermina Abdića i Viktora Drešaja za kojeg se sumnja da ima veze sa kriminalnim klanovima, ukazuje koliko se DPS reformisao, ocijenili su u koaliciji "Još jače (PES-DCG).

Kako navode u saopštenju, umjesto da sve one političke snage koje su porazile nekadašnji režim budu jedinsvene u borbi protiv kriminala i korupcije, DPS je iskoristio slabosti nekih pojedinaca i našao advokata u aktuelnom predsjedniku države Crne Gore, koji im je pontonski most u pokušaju povratka na vlast.

"Međutim, ako uzmemo u obzir da ova partija nije dala nikakav doprinos reformi pravosuđa, deblokadi institucija, a paralelno javno pružaju podršku i pišu peticije za puštanje na slobodu osumnjičenih lica za najteža krivična djela, onda ne treba imati dilemu koliko se ova partija reformisala. Zato je jako važno da kandidat za gradonačelnika DPS-a Nermin Abdić saopšti šta je radio u društvu Viktora Drešaja, koji se sumnjiči da pripada kriminalnoj bandi, koja je tokom 2020. i 2021. godine prokrijumčarila ukupno 2,47 tona kokaina iz Južne Amerike u Evropu i Australiju.

Ako uzmemo u obzir da je aplikacija Skaj već potvrdila logističku podršku Radoja Zvicera DPS-u u predizbornoj kampanji, javnost je zainteresovana da sazna da li su se ti aranžmani kriminalaca i DPS-a nastavili ili se po kriterijumima predsjednika države reformisao i Viktor Drešaj?", navode u saopštenju.

Dodaju i da je javnosti jasno zbog čega ne žele saradnju sa ovim subjektima, dok predsjednik države sa njima planira nakon podgoričke, rušenje vlasti i na državnom nivou.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се