Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

P.R.

09. 09. 2024. 10:57 >> 11:08
Čitaj mi:

DPS Glavnog grada reagovao

"Kaluđerović iznio neistine, nikakve zabrane nije bilo"

Sekretar Sekretarijata za saobraćaj, Ninoslav Kaluđerović, slagao je crnogorsku javnost da je nosiocu liste "I riječju i djelom!" – dr Nerminu Abdiću zabranjeno da vozi gradski autobus, tvrde iz Odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Glavnog grada.

Podsjećaju da je Abdić juče vozio kombi od Konika do Bloka VI prateći gradsku liniju L19.

"Tom prilikom je razgovarao sa građanima o nagomilanim problemima u javnom prevozu, u odnosu na koje će Demokratska partija socijalista, ponuditi jasna rješenja građanima Glavnog grada u narednim danima", navode u reagovanu.

Ističu da su sve drugo neistine i manipulacije.

"Razumijemo nervozu aktuelne parlamentarne većine zbog izvjesnog i ubjedljivog poraza 29. septembra, ali ih pozivamo da zadrže minimum dostojanstva i ostave se manipulacija i obmana građana", zaključili su iz DPS-a.

Podsjetimo, Sekretarijat za saobraćaj saopštio je da je zabranio Abdiću da vozi gradski autobus, jer, kako su istakli, ne ispunjava nijedan uslov da obavlja tu vrstu posla.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се