Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

A.B. [ Gradska TV ]

08. 09. 2024. 20:23 >> 20:46
2
Čitaj mi:

NE ISPUNJAVA USLOVE

Sekretarijat za saobraćaj zabranio Abdiću da vozi gradski autobus

Sekretarijat za saobraćaj zabranio je danas nosiocu liste DPS-a Nerminu Abdiću da vozi gradski autobus.

Kako su kazali iz Sekretarijata, Abdić ne ispunjava nijedan uslov da obavlja tu vrstu posla.

„Pošto je imao želju jutros da vozi autobus Gradskog prevoza za to mu je neophodno da zasnuje radni odnos, da ima ljekarsko uvjerenje i da ima D kategoriju za vozača da bi ovaljao tako nešto. Ništa od ta tri uslova nije ispunio“, kazao je Ninoslav Kaluđerović, sekretar Sekretarijata za saobraćaj Glavnog grada za Gradsku TV. 

On tvrdi da je preduzeće za drumski saobraćaj iz Tuzi učinilo krivično djelo, jer je dozvolilo nosiocu liste DPS-a da vozi putnike mimo zakonskih uslova, istovremeno se miješajući u nadležnost opštine Podgorica.

„Gospodin je angažovao privatni kombi, tablica iz Tuzi. Ti ljudi koji se bave drumskim saobraćajem vjerovatno znaju da su u prekršaju. Isto tako ga obavještavam da će Sekreatrijat za saobraćaj, zajedno sa Putevima koje upravljaju linijama na teritoriji Glavnog grada, kao i inspekcijom, između ostalog opštinskom koja će biti nadležna da pokrene odgovarajuće postupke protiv nekoga ko je uradio nešto protivzakonito“, rekao je Kaluđerović.

On je pozvao Abdića, da ukoliko želi da se prekvalifikuje i bude vozač u preduzeću Putevi, koliko je sjutra, dostavi potrebnu dokumentaciju kako bi mu kupili košulju odgovarajuće veličine.

„Sigurni smo da zna da je manjak vozača D kategorije, kako na teritoriji Balkana, tako i na teritoriji Evrope, ukoliko želi da promijeni profesiju, mi ga čekamo da dođe da počne da radi kod nas. Do tada nećemo dozvoliti da jeftinim političkim trikovima omalovažava profesiju vozača. Svaku sugestiju za problem u gradskom prevozu prihvatićemo dobronamjerno, a Abdiću predlažem da za početak izađe iz zone konfora i koristi gradski saobraćaj", zaključio je Kaluđerović. 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се