Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

05. 09. 2024. 18:10 >> 18:10

Pejović

"Obaveza i čast je štititi profesora od portparola političkog krila kavačkog klana"

Član Predsjedništva PES-a i potpredsjednik Skupštine Boris Pejović kazao jee da mu je čast da brani nosioca liste PES-Demokrate Sašu Mujovića od apada portparolla DPS-a i poslanika Miloša Nikolića.

"Kao što je iznosio poluistine i neistine u minulom periodu, Nikolić nastavlja u tom maniru, nadajući se da će više puta ponovljena laž postati istina.

Zato jeste obaveza i čast štititi profesora od portparola političkog krila kavačkog klana. Iako se Nikolić preračunao u pobrojavanju partija, priznajući sklonosti još jednom da manipuliše i izmišlja (nikada nisam bio član Ujedinjene Crne Gore), Nikolić je zaboravio da pomene suštinu",navodi se u saopštenju.

Poručuje da je uvijek bio slobodan.

"Za razliku od Nikolića koji zbog obaveza prema poslodavcima ima zadatak da vjerno služi kriminalnim interesima, uvijek sam bio slobodan, pa i kad je izbor političke partije u pitanju.Nažalost, Nikolić ne zna šta to znači, pa će morati i dalje da služi trenutnim poslodavcima i da odrađuje prljave akcije, čak i po cijenu da se DPS vrati na izvornu politiku iz devedesetih, kada su pohodom na Dubrovnik "ratovali za mir".Međutim, ima i pomaka kod Nikolića. Očigledno je svjestan šta znači i hipotetički biti član DPS-a, te da je to postao najveći adut za nečiju diskreditaciju.Zato nema većih benefita od toga da takvi pojedinci budu udarna medijska pesnica onih koji pokušavaju da se vrate na vlast", zaključio je Pejović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се