Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

A.J.

29. 08. 2024. 19:27 >> 19:27
Čitaj mi:

Evropski savez predao listu u Kotoru

Čelanović: Pokazaćemo snagu i voditi mnogo više računa o građanima

Evropski savez predao je danas Opštinskoj izbornoj komisiji Kotor izbornu listu „Evropski savez – Zasjat’ će Kotor“, za lokalne izbore u Kotoru, koji će biti održani 29. septembra.

Nosilac liste Miloš Čelanović tom prilikom je kazao da je sama ideja formiranja Evropskog saveza superiorna u odnosu na sva dešavanja na današnjoj političkoj sceni.

„Naime, dok većina, a mogu slobodno reći i skoro svi politički subjekti, prolaze kroz faze rascjepa i podijela, mi smo se odlučili na ujedinjenje i savezništvo. Prevazišli smo naše sitne političke razlike i u prvi plan stavlili ono što nas spaja, a to su vrijednosti i ideali koje baštinimo decenijama“, rekao je Čelanović.

Čelanović je obraćajući se sugrađankama i sugrađanima kazao da je dosadašnja vlast pokazala svoj maksimum, te da Kotor zaslužuje mnogo više.

„Drage/i sugrađanke i sugrađani, sadašnja lokalna vlast rukovodi Kotorom već punih osam godina i pokazala je što može, zna i umije odnosno što ne može, ne zna i ne umije. Pokazala je svoj maksimum. I kao neko ko srcem i dušom pripada ovom gradu, kao neko čija je porodica skoro sedam vjekova podizala svoje članove u Kotoru - znam da naš grad zaslužuje mnogo mnogo više“, istakao je Čelanović.

Prema njegovim riječima Evropski savez će na ovim izborima pokazati svoju snagu, a nakon izbora će biti jedan od stubova lokalne vlasti.

„Znam da naše komšije, rođaci i prijatelji nisu zadovoljni učinjenim. Isto tako znam iz mnogobrojnih razgovora sa svojim sugrađankama i sugrađanima, da će Kotorani dati šansu Evropskom savezu i da će naš Savez na izborima pokazati svoju snagu, a nakon izbora biti jedan od stubova nove lokalne vlasti koja će voditi mnogo više računa o svojim građanima! Zasjat će Kotor!“, poručio je Čelanović.

Lista kandidatkinja i kandidata za odbornice i odbornike u Skupštini opštine Kotor – „Evropski SAVEZ (SD, SDP, LP i građani)-Zasjat’ će Kotor!“:

1. Miloš Čelanović
2. Tanja Popović
3. Mladen Živković
4. Tamara Lompar
5. Dario Brkanović
6. Ina Radulović
7. Sonja Seferović
8. Nikola Mrvaljević
9. Anto Prskalo
10. Milan Gačić
11. Jelena Ševaljević
12. Kristijan Đuranović
13. Dejan Tončuk
14. Mirko Marković
15. Milanka Rogač
16. Goran Brguljan
17. Anton Bilafer
18. Robert Kerndl
19. Olga Duhović
20. Borislav Stanojević
21. Tvrtko Crepulja
22. Dijana Vukasović
23. Radovan Banićević
24. Milorad Mišo Krivokapić
25. Vanja Pravilović
26. Miodrag Kapetanović
27. Petar Radulović
28. Damjan Vušković
29. Ljubica Katurić
30. Marjan Šantić
31. Milovan Krivokapić
32. Jasna Stijović
33. dr Ivan Ilić

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се