Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

A.B. [ PR Centar ]

21. 08. 2024. 20:21 >> 20:23
Čitaj mi:

PREDSTAVILI PROGRAM

CGA: Garantujemo vrijednost i odgovoran pristup prema građanima 

Crnogorska građanska akcija (CGA) danas je, nakon potvrđivanja izborne liste, predstavila svoj program u Podgorici.

Kako su poručili, CGA je platforma koja garantuje vrijednost i odgovoran pristup prema građanima, ali ne nudi prazna obećanja već rješenja.

"Politizovani sistem i zarobljene institucije definišu kao glavni problem i promovišu meritokratiju koja jedina može oporaviti institucije i državu. U kampanji za predstojeće lokalne izbore u Podgorici obraćaju se svakom pojedincu i apstinentu koji je shvatio da aktuelne partije ne nude rješenje", poručeno je sa današnje konferencije CGA. 

Jedan od osniovača CGA Stanko Đuričić ponovio je da ova platforma ne nudi prazna obećanja, već rješenja.

"Mi se obraćamo svakom pojedincu i iznosimo rješenja kako izaći iz krize”, kazao je on. 

Đuričić je kazao da CGA ima platformu koji omogućava svakom pojedincu da dođe do izražaja i da ponudi sebe i način kako da riješi probleme.

"Naša platforma je ta koja ima temelj na kojem se grade vrijednosne stvari iz kojih treba da izađu rješenja. Mi nudimo model kako doći do rješenja, ne nudimo prazna obećanja, tramvaje kroz Podgoricu, zoološke vrtove i prazne priče", poručio je on. 

Prema njegovim riječima, u politizovanim institucijama ne može da se generiše rješenje na probleme.

"Kada imate niz zarobljenih institucija imate zarobljenu lokalnu samoupravu i zarobljenu državu. CGA ima rješenje kako riješiti problem, a glavni cilj je depolitizovati institucije”, zaključio je on. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се