Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

B.B.

22. 10. 2024. 11:52 >> 11:52
Čitaj mi:

SJUTRA od 19 H

Film "Sveto iskupljenje: Krađa palestinske zemlje" u KIC-u

Film "Sveto iskupljenje: Krađa palestinske zemlje" biće prikazan u KIC "Budo Tomović" u sali Dodest sjutra 23. oktobra, sa početkom u 19 sati. Film se prikazuje u organizaciji Ambasade Palestine, a kako bi, ističu, ukazali na ono što se dešava u Palestini.

Istraživačko dokumentarni film TRT World-a "Sveto iskupljenje: Krađa palestinske zemlje", kako navode u saopštenju razotkriva taktike izraelskih doseljenika usmjerene na otimanje palestinske zemlje.

"Film istražuje nasilnu izraelsku kolonizaciju i etničko čišćenje nad palestinskim narodom kroz ilegalnu izgradnju jevrejskih naselja na Okupiranoj Palestinskoj teritoriji. Kroz snažna svjedočenja i šokantne snimke, film prikazuje kako ta naselja služe kao sredstvo za širenje izraelske kontrole, s krajnjim ciljem brisanja palestinskog identiteta i sprječavanja stvaranja suverene palestinske države", navode u saopštenju Ambasade.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније