Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

Index.hr/M.L.B.

15. 08. 2024. 09:31 >> 09:31

uoči Dana zahvalnosti

Poznat datum izlaska Frozen 3

Frozen 3 u stiže u bioskope uoči američkog Dana zahvalnosti, ali ne ove godine već 2027.

Disney premijeru novog nastavka popularnog animiranog filma planira za 24. novembra 2027. I prva dva filma iz serijala Frozen počela su da se prikazuju oko Dana zahvalnosti.

Originalni Frozen postao je senzacija 2013. godine, zaradivši gotovo 1,3 milijarde dolara širom svijeta i osvojivši niz nagrada, uključujući dva Oskara.

Nastavak iz 2019. bio je još uspješniji sa zaradom od 1,45 milijardi dolara, čime je donedavno bio animirani film sa najvećom zaradom u istoriji.

Filmovi o pustolovinama sestara Ane i Elze proizveli su popularne pjesme poput "Let It Go" i "Do You Want to Build a Snowman?", kao i brodvejski mjuzikl.

Studio je takođe najavio da će premijera novog Pixarovog filma Hoppers biti 6. marta 2026.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније