Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

A.J.

30. 07. 2024. 09:07 >> 09:08
Čitaj mi:

DUGOOČEKIVANI NASTAVAK

Objavljen trejler: Šta nas očekuje u novoj sezoni serije „Emily in Paris“

Novu, četvrtu sezonu popularne serije "Emily in Paris" očekujemo već više od godinu dana i, s obzirom na to da izlazi uskoro, producenti su odlučili da nas obraduju (i zaintrigiraju) zvaničnim trejlerom.

A u trejleru – zavrzlama do zavrzlame.

Za početak, moramo da se prisjetimo da je, na samom kraju treće sezone ove Netfliksove serije, Kamil ostavila Gabrijela pred oltarom nakon što je priznala da je do vjenčanja došlo samo kako bi napakostila njemu i Emili, jer zna da su jedno u drugo zaljubljeni „do ušiju“, piše miss7.

Takođe, na kraju epizode saznajemo i da Kamil nosi Gabrijelovo dijete. Naravno, tu je Alfi, Emilin tadašnji dečko, ispao kolateralna žrtva i sam odlučio da napustiti ljubavni četvorougao u kojemu su se nalazili on, Emil, Gabrijel i Kamil.

Ipak, iako je Alfi ostavio Emili, itekako će da se pojavljuje u novoj sezoni jer stvari između njih, čini se, još nisu riješene. Biće tu poljubaca, pokušaja izvinjenja, ali i neugodnih situacija nakon što vijest o Emilinom i Alfijevom raskidu osvane čak i na bilbordima. Naravno, situacija sa Gabrijelom nije ni najmanje riješena, a čini se da ni on sam još uvijek ne zna šta želi iako se Kamil odlično zabavlja sa svojom djevojkom. Kada smo kod zavrzlama, Emili ni na poslu neće cvjetati ruže. Posebno sa Silvi, ali i sa Žilijenom kome od samog početka nije bila omiljena… U novoj sezoni će, prema svemu sudeći, biti svega i uopšte ne može da se nasluti kako bi mogla da se završi.

Ostaje samo da sačekamo 15. avgust kada će da izađe prvi dio sezone, a onda i do 12. septembra kada će napokon izaći i drugi dio sezone i saznati baš sve, piše miss7.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније