Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

Б.Ч.Ј.

18. 04. 2023. 20:53   >>  20:53

SJUTRA OD 20 SATI

Beskompromisni stand-up Semira Gacića u Tivtu

U Velikoj Sali Centra za kulturu Tivat, sjutra od 20 sati gostovaće popularni glumac i dramaturg Semir Gacić i predstaviti se publici monokomedijom "Beskompromisni stand-up".

Kako se navodi u najavi događaja, tema ove monokomedije je „Male stvari koje nas vežu“, te se posebno stavlja akcenat na situacije u kojima mali čovjek svakodnevno obitava.

"Komedija je svojevrsni nastavak 'Beskonceptualnog stand-up-a' sa kojim je Semir punio sale širom bivše Jugoslavije zbog popularnosti klipova na društvenim mrežama. U njegovim nastupima nema viceva, jeftinih metafora, pjevanja, igranja i drugog badava trošenja vremena. Samo sat ipo vremena analize osoba kojima fale osobine osoba, životnih situacija i predrasuda o sortama ljudskim i neljudskim", navode iz Centra za kulturu Tivat.

Semir je autor popularnih predstava: Pazi s kime spavaš, Ljubavne igrarije, Čekajući ministra, Imamo dojavu, Pinokio za odrasle, Ko vama dade predstavu, Deža vi i drugih.

Autor ne obećava i ne garantuje hit predstavu, urnebesnu komediju i smijeh do suza. Autor govori beskonceptualno i beskompromisno.

Ulaznice po cijeni 7€ možete rezervisati na broj telefona 069-342-799

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније