Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ B.B. ]

06. 09. 2021. 13:47 >> 13:58

"ZETSKI DOM"

Večeras projekcija filma “Čudo neviđeno”

U Kraljevskom pozorištu “Zetski dom” večeras će biti prikazano kultno ostvarenje “Čudo neviđeno”, povodom 80 godina od rođenja i 20 od smrti crnogorskog reditelja Živka Nikolića.

Glavne uloge u filmu iz 1984. godine tumače Savina Geršak, Dragan Nikolić, Boro Begović i Petar Božović.

Kako ističu u Pozorištu, projekciju koja počinje u 20h Kraljevsko pozorište organizuje u saradnji s Crnogorskom kinotekom.

Film je nastao u produkciji “Zeta filma” i “Centar filma”, traje 92 minuta, a ulaz je slobodan.

"Podsjećamo da je u skladu s važećim epidemiloškim mjerama protiv koronavirusa ulazak publike u Pozorište dozvoljen samo uz jedan od dokaza iz Nacionalne digitalne COVID potvrde, izdatih od strane ovlašćene zdravstvene ustanove, odnosno registrovane laboratorije: dokaz o potpunoj vakcinaciji propisanim brojem doza vakcine ili prvom dozom vakcine; negativan PCR test koji nije stariji od 72 sata; pozitivan PCR test koji je star između 14 i 180 dana; negativan brzi test koji nije stariji od 48 sati", naglašavaju u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније