Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

B.B. [ Danas ]

12. 07. 2024. 22:00 >> 22:00

ČETRVTi FILM poznatog SERIJALA

Novi glumac u ulozi Kapetana Amerike

Entoni Meki uzima prepoznatljivi štit u trejleru za novi Marvelov filmu pod nazivom "Captain America: Brave New World".

To je četvrti film u serijalu o Kapetanu Americi i prvi bez Kris Evansa u ulozi Stiva Rodžersa/Kapetana Amerike, budući da je glumac odlučio da napusti superherojski život na kraju filma "Avengers: Endgame".

U trejleru za novi nastavak, Sema Vilsona (Meki), ranije poznatog kao Falkon, regrutuje novi američki predsjednik Tadeus „Tanderbolt“ Ros (Harison Ford) da preuzme ulogu Kapetana Amerike i zvanično postane agent SAD. Ubrzo nakon toga možemo da vidimo kako Vilson zaustavlja pokušaj atentata u Bijeloj kući.

Osim Mekija i Forda, u novom Marvelovom filmu igraju i Deni Ramirez, Đankarlo Espozito, Šira Has, Liv Tajler, Karl Lambli i Tim Blejk Nelson.

"Captain America: Brave New World" režirao je Džuliju Ona, a film će imati svoju premijeru 14. februara 2025. godine, prenosi Dedlajn.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније