Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

A.J. [ RTS ]

03. 07. 2024. 18:26 >> 18:28

skoro 92 miliona pregleda

„Bridžertoni“ opet obaraju rekorde - treća sezona postala jedna od najgledanijih ikad

Sa skoro 92 miliona pregleda, od premijere 16. maja do danas, treća sezona serije „Bridžerton" ušla je u top deset na Netfliksovu listu najgledanijih ikada. Treća sezona serije bi i ranije dospjela na listu najgledanijih, ali je objavljena iz dva dijela, pa se tek od 13. juna računao njen učinak, što znači da će i u periodu koji slijedi obariti nove rekorde.

Sve tri sezone američke serije Bridžerton, koja je rađena po istoimenim romanima Džulije Kvin, ušle su na listu najgledanijih serija na engleskom jeziku svih vremena na Netfliksu.

Prva sezona je na četvrtom mjestu sa 113,3 miliona pregleda, druga na devetom sa 93,8 miliona pregleda, a treća je odmah ispod nje sa 91,9 miliona pregleda.

Treća sezona je, takođe, bila najgledanija na nedjeljnoj listi, od 24. do 30. juna sa 6,6 miliona pregleda.

U centru serije Bridžerton autora Kris van Duzen je istoimena porodica, smještena u regentski period Londona tokom društvene sezone u kojoj djeca plemstva i veleposjednika postaju dio društva.

Osmoro braće i sestara porodice traže ljubav i sreću među londonskom elitom.

Veliku ulogu u seriji, ipak, ima bilten koji piše nepoznata osoba pod pseduonimom Ledi Visldaun, a koji otkriva najveće tajne i ljubavne zaplete među najbogatijima.

Treća sezona otkriva da li će „autsajderka“ Penelopa Feterington uspjeti da uđe u romansu sa Kolinom Bridertonom u koga je potajno zaljubljena.

Pojedini recenzenti hvale treću sezonu, navodeći da ima „sočne podzaplete" i premašuje očekivanja publike, dok drugi navode da je radnja „dosadnjikava i već viđena“.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније