Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

A.B. [ Index.hr ]

12. 06. 2024. 11:11 >> 11:12
2
Čitaj mi:

"TAJNA SEDAM SATOVA"

Netfliks sprema seriju po romanu Agate Kristi

Netfliks radi na adaptaciji romana britanske spisateljice kriminalističkih romana Agate Kristi, pod nazivom „Tajna sedam satova“ iz 1929. godine.

Poznato je da bi engleska glumica Mia Mekena-Brus trebalo da predvodi glumačku ekipu, a prema pisanju Varajetija, njoj će se pridružiti pridružiti Helena Bonam Karter i Martin Friman.

Radnja romana dešava se 1925. godine na raskošnoj zabavi u ruralnom okruženju, tokom koje se jedna šala na tuđ račun završi ubistvom.

Radoznala detektivka, Lejdi Ajlin „Bandl“ Brent (Mia Mekena-Brus), pokušaće da riješi ovaj slučaj, ali i misteriju neobične seoske kuće u kojoj se ono dogodilo.

Produkcija serija bi trebalo da započne ovog ljeta, a izvršna producenkinja je Suzan Meki, koja je radila na popularnoj seriji „Kruna“.

Scenario je napisao Kris Čibnol, koji će uz Meki i druge producente raditi na seriji.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније