Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

A.B. [ Index.hr ]

29. 05. 2024. 22:25 >> 22:27
Čitaj mi:

PREMIJERA U SEPTEMBRU

Holivud najavio: Bred Pit i Kluni zvijezde novog akcionog filma

Studio „Sony Pictures Entertainment“ objavio je prvi zvaničan trejler za akcionu komediju „Wolfs“, u kojoj glavne uloge igraju oskarovci Bred Pit i Džordž Kluni.

Na filmu su radile produkcijske kuće „Apple Studios“, „Plan B Entertainment“ i „Smokehouse Pictures“.

Kluni u filmu tumači profesionalnog kriminalca čije je zadatak da sakrije veliki zločin.

No, kada se na mjestu zločina pojavi lik koga igra Pit, koji je angažovan za isti posao, dva vuka samotnjaka moraju da udruže snage.

Kluni i Pit imaju odličnu hemiju ispred kamera, a zadnji put su sarađivali 2008. godine kada su se pojavili u filmu „Burn After Reading“. Zajedno su glumili i u tri dijela franšize „Ocean’s Eleven“.

Akcionu komediju „Wolfs“ režirao je i napisao Džonatan Vots, koga najbolje znamo kao reditelja Marvelovih filmova o Spajdermenu u kojima glumi Tom Holand.

Sporedne uloge u filmu igraju Ejmi Rajan, Ostin Ejbrams i Purna Džaganatan.

„Wolfs“ će imati premijeru u septembru.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније