Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

B.B. [ Beta ]

25. 05. 2024. 22:28 >> 22:34

U SELEKCIJI "Određeni pogled"

Nagrada na Kanskom festivalu za kineski film "Black Dog"

Kineski film "Black Dog" priča o prijateljstvu psa lutalice i agenta odgovornog za njihovo uklanjanje, osvojio je sinoć nagradu u sekciji "Određeni pogled" na 77. Međunarodnom filmskom festivalu u Kanu.

Reditelj Guan Hu, koji je veoma dobro poznat u Kini, autor je nekih od uspješnih filmova posljednjih godina, kao što je ratni ep "Brigada 800" iz 2021.

Radnja filma "Black Dog" dešava se neposredno prije početka Olimpijskih igara 2008. godine i bavi se napuštenim psima prije tog velikog sportskog takmičenja.

U Kanu će danas biti završen 77. Međunarodni filmski festival u Kanu, dodjelom glavne nagrade - Zlatne palme.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније