Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

B.Bu. [ n1 ]

19. 02. 2024. 09:16 >> 09:16
Čitaj mi:

FILM KRISTOFERA NOLANA

„Openhajmer“ osvojio sedam BAFTA nagrada

"Openhajmer" je imao 13 nominacija, ali nije uspio da obori rekord od devet trofeja koji je prije pola vijeka postavio film "Buč Kesidi i Sandens Kid".

 

 

 

 

Film Kristofera Nolana "Openhajmer" prošle godine je bio jedno od najgledanijih ostvarenja, a o njegovom kvalitetu svjedoče i nagrade koje je osvojio, prenosi Nova.rs.

"Openhajmer" je osvojio sedam BAFTA nagrada, uključujući i onu za najbolju fotografiju.

Kristofer Nolan je proglašen za najboljeg reditelja, a Kilijan Marfi dobio je nagradu za najboljeg glumca, za ulogu Dž. Roberta Openhajmera, "oca atomske bombe".

Pored njih, nagradu BAFTA je dobila i Ema Stoun, za najbolju glumicu u fantaziji "Jadnici", ostvarenju koje je na ovom festivalu osvojilo pet nagrada.

"Openhajmer" imao je 13 nominacija, ali nije uspio da obori rekord od devet trofeja koji je prije pola vijeka postavio film "Buč Kesidi i Sandens Kid".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније