Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

[ Vanja Kovačević, TVCG ]

06. 06. 2022. 16:42 >> 16:41

SJUTRA POČINJE

Više od 20 filmova na Underhill Festu

Festival dugometražnog dokumentarnog filma Underhill Fest svečano će biti otvoren sjutra. Organizatori najavljuju novi programski segment - projekcije kratkometražnih dokumentarnih filmova.

Iako broj 13 neki smatraju nesrećnim, čini se da će ovogodišnji 13. Underhill mnogima donijeti radost. Kao i prethodnih godina, na festivalu će biti prikazana brojna kvalitetna ostvarenja sa gotovo svih meridijana, a tu je i novi segment o čemu je govorio selektor Vuk Perović.

Od 7.do 15.juna u Njegoševom parku i Narodnoj biblioteci Radosav Ljumović publika će u okviru glavnog programa biti u prilici da vidi više od 20 filmova. Pored njih, biće prikazana i druga brojna ostvarenja koja su nagradama i svojom kinestetičkom upečatljivošću obilježili 2021. Kao i prethodnih godina, selektovani filmovi podijeljeni su u tri kategorije. Glavni grad je već odavno prepoznao značaj Underhilla, pa podrška nije izostala ni ove godine.

Underhill fest 7.juna otvoriće film "Roselinijevi", autora Alesandra Roselinija, ostvarenje koje govori o jednom od najznačajnijih italijanskih režisera Robertu Roseliniju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније