Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

[ Beta ]

20. 08. 2021. 22:47   >>  22:48

U LONDONU

Svjetska premijera filma o Bondu 28. septembra

Svjetska premijera novog filma o čuvenom agentu Džejmsu Bondu "No Time To Die" biće 28. septembra u Londonu, saopštili su danas protagonisti filma.

Ostvarenje će dva dana kasnije biti u bioskopima.

Svetska premijera je prvobitno bila zakazana za 31. mart 2020. godine u Londonu, ali je nekoliko puta odlagana zbog epidemije korona virusa.

Premijera je zakazana za utorak, 28. septembar u Rojal Albert holu, prestižnoj koncertnoj dvorani koja može da primi gotovo 6.000 ljudi.

Na premijeri će biti producenti filma, reditelj Keri Džodži Fukunaga i glavni glumac Danijel Krejg.

U najnovijem filmu, koji bi trebalo da bude posljednji za Krejga, čuveni agent 007 je prestao sa aktivnostima u tajnoj službi i konačno uživa u mirnom životu na Jamajci. Međutim, njegov duševni mir brzo se prekida kada njegov stari prijatelj iz CIA-e Feliks Lejter dolazi da ga zamoli za pomoć.

Zlikovca u filmu igra Amerikanac egipatskog porijekla Rami Malek koji je 2019. godine osvojio Oskara za najboljeg glumca za ulogu pevača rok grupe "Kvin" (Queen) Fredija Merkjurija.

Glavnu pjesmu filma "No Time To Die" izvodi mlada američka pjevačica Bili Ajliš.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније