Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

M.M.Lj.

23. 10. 2024. 09:53 >> 10:00

ODT

Uhapšen osumnjičeni za prijetnje službenicima tužilaštva

Muškarac iz Podgorice Č.V. uhapšen je zbog sumnje da je vrijeđao i prijetio službenicima Osnovnog državnog tužilaštva, saopšteno je iz ODT-a. Njemu je određeno zadržavanje do 72 sata.

Č.V. iz Podgorice se sumnjiči da je izvršio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti na štetu tri lica, i krivično djelo ugrožavanje sigurnosti, na štetu dva lica

"Nakon saslušanja osumnjičenog pred Osnovnim državnim tužilaštvom u Cetinju, donijeto je rješenje o zadržavanju istog u trajanju do 72 časa". saopšteno je iz ODT-a.

Kako se navodi u soapštenju Č.V. je osumnjičen da je po dolasku u službene prostorije Osnovnog državnog tužilaštva u Podgorici uputio više uvreda i ozbiljnih prijetnji da će napasti službenika ODT-a, kao i prisutne policijske službenike.

"Riječima da žali što nije ponio automatsku pušku da ih sve pobije, da je trebao doći sa ratnim opasačem i automatskom puškom, da u tužilaštvo ne treba dolaziti bez naoružanja i da ovo treba sve raznijeti", navodi se u saopštenju ODT-a.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније