Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

A.B. [ Portal RTCG ]

09. 10. 2024. 12:29 >> 16:26
2
Čitaj mi:

ODT KOTOR

Uhapšena Tivćanka, oglušila se o naredbu i točkom vozila prešla preko stopala policajca

Tivćanka J.K. uhapšena je danas zbog sumnje da je napala policijskog službenika koji je regulisao saobraćaj. Ona se, kako navode u Upravi policije, oglušila o naredbe saobraćajnog policajca i točkom vozila prešla mu preko stopala, čime mu je nanijela lakše povrede.

Kako je saopšteno iz Osnovnog državnog tužilaštva u Kotoru, osumnjičena nije postupila po naredbi policijskog službenika, koji je regulisao saobraćaj, da zaustavi svoje vozilo kako bi prošla kolona vozila pod pratnjom.

Naime, ona je svojim vozilom nastavila kretanje i vozilom udarila u tijelo policijskog službenika.

Kako navode u policiji, službenici Odjeljenja bezbjednosti Tivat juče su preduzimali mjere i radnje regulisanja saobraćaja na dionici magistralnog puta Budva - Tivat, radi bezbjednog prolaska vozila pod pratnjom u kojima su se nalazile štićene ličnosti.

Tokom sprovođenja ovih aktivnosti policijski službenik Odjeljenja bezbjednosti Tivat je oko 12.45 časova na kružnom toku u mjestu Kukoljina zaustavio saobraćaj za kretanje svih vrsta vozila, koja se sa lokalnog puta iz naselja Gradiošnica, uključuju na magistralni put.

"U jednom trenutku dok su se na trasi kretanja nalazila vozila pod pratnjom sa štićenom ličnošću, policijski službenik je uočio da vozač vozila marke Škoda budvanskih registarskih oznaka vrši nedozvoljenu radnju preticanja zaustavljene kolone vozila. U cilju sprečavanja vozača da se uključi na magistralni put i ugrozi kretanje pomenutih vozila, policijski službenik je dao jasan znak vozaču vozila marke Škoda da se zaustavi. Nakon kratkotrajnog zaustavljanja, žensko lice koje je upravljalo vozilom – J.K. (55) iz Tivta, i pored izdatog upozorenja da ne može nastaviti kretanje, a zatim i naređenja policijskog službenika ona je nastavila kretanje i tom prilikom pneumatikom prešla preko stopala policijskog službenika i bočnim dijelom vozila ostvarila kontakt sa njegovim tijelom", navode u saopštenju.

Policijski službenik zadobio je lake tjelesne povrede.

Sa događajem je, kako kažu u Upravi policije, upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru po čijem je nalogu J.K. lišena slobode zbog sumnje da je izvršila krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

 


                               

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније