Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

Vijesti [ M.M.Lj. ]

12. 10. 2024. 11:55 >> 13:03
6

SLUPAO SLUŽBENI AUTOMOBIL

Lekić kažnjen sa 750 eura zbog udesa u alkoholisanom stanju

Sudija bjelopoljskog Suda za prekršaje izrekao je novčanu kaznu od 750 eura predsjedniku Odbora direktora Rudnika uglja Pljevlja Milanu Lekiću nakon što je sinoć izazvao udes u Pljevljima, a policija je utvrdila da je bio u alkoholisanom stanju.

 

Lekić je, kako prenose Vijesti,  noć proveo na triježnjenju u policiji.

U udesu je slupan službeni automobil Rudnika uglja. 

Ministar energetike Saša Mujović pozvao je Lekića da podnese ostavku ili da ga Odbor direktora Elektroprivrede Crne Gore razriješi funkcije.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније