Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

M.M.Lj.

12. 10. 2024. 09:59 >> 10:51

TADIĆ ZA PORTAL

Pronađeno tijelo muškarca za kojim se tragalo u nikšićkom kanalu

Ronioci Službe zaštite i spašavanja Nikšić pronašli su drugo tijelo za kojim se tragalo juče u jednom od kanala u Nikšiću, u blizini Auto baze, saopštio je za Portal RTCG načelnik Službe Slavko Tadić. On je kazao da će ubrzo početi izvlačenje.

Kako saznajemo, riječ je o tijelu 25-godišnjeg muškarca. Juče je u tom kanalu pronađeno tijelo djevojčice od 14 - 15 godina.

"Naši ronioci i ekipa za potrage u brzim vodama je locirala beživotno tijelo. Čekamo istražnog sudiju kako bi pristupili izvlačenju i identifikaciji", kazao nam je Tadić jutros.

Juče je saopšteno da identitet izvučene djevojčice još nije utvrđen.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније