Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

K. J. [ Primorske novine ]

04. 10. 2024. 17:21 >> 17:22
Čitaj mi:

utopio se nakon pada sa stijene

Tijelo državljanina Azerbejdžana pronađeno 100 metara od obale

Iako su na svim plažama danas vidno istaknute crvene zastavice i više puta objavljivana upozorenja o nevremenu spasilački tim Uprave pomorske sigurnosti i upravljanja lukama (UPSUL) intervenisao je u Rafailovićima. Posada spasilačkog čamca Uprave pomorske sigurnosti i upravljanja lukama na stotinu metara od obale je pronašla tijelo čovjeka koga su talasi sa stijena povukli u more i on se utopio. Kako navode mediji pretpostavlja se da se radi o držaljaninu Azerbejdžana.

 

“Pomorsko operativni centar je u 14.15 sati primio poziv od SGP Budva da su jednu osobu na plaži u Rafailovićima povukli talasi u more talasi. On je bio na stijenama. Zbog nemogućnosti da se muškarac spase sa obale nakon kratke pretrage spasilački čamac SAR-1 je u 16: sati pronašaotijelo na nekih stotinjak metara od obale i dopremio ga u Luku Budva gdje su istrazni organi preduzeli radnje iz njihove nadležnosti", rečeno je Primorskom portalu iz Uprave pomorske sigurnosti i upravljanja lukama (UPSUL).

Identitet utopljenika tek treba da se utvrdi. Čovjek je imao oko 40 godina.

Iz UPSUL su apelovali na građane i turiste da ne rizikuju živote, te da poštuju pravila kada su istaknute crvene zastavice, da ne ulaze u more, niti da borave u blizini zbog velikih talasa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније