Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

M.M.Lj.

13. 09. 2024. 17:16 >> 17:16
Čitaj mi:

nikšićka policija

Dvije osobe uhapšene zbog pljačke kuće i krađe dva automobila

Nikšićka policija uhapsila je dvije osobe zbog sumnje da su izvršili krađe u tom gradu. Jedna osoba osumnjičena je za pljačku kuće, dok se druga sumnjiči za krađu dva vozila.

Nakon prijave vlasnika kuće da mu je iz doma ukradeno 200 eura, određena količina alkoholnih i bezalkoholnih pića, kao i prehrambenih proizvoda,Nikšićka policija je identifikovala kao osumnjičenog 45-godišnjeg P.K. (45) iz Nikšića.

"O predmetnom događaju je obaviješten dežurni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću, po čijem je nalogu P.K. lišen slobode i protiv njega je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo krađa. Imenovanom je od strane sudije za istragu određen pritvor i sproveden je u Upravu za izvršenje krivičnih sankcija u Spužu", navodi se u saopštenju.

Takođe, dežurnim službama Odjeljenja bezbjednosti Nikšić i Odjeljenja bezbjednosti Tivat su istog dana dvije osobe prijavile da su im u toku noći ukradeni automobili marke „VW Golf III“ i marke „VW Caddy“ koji su bila parkirana na adresama stanovanja.

"Preduzimajući zajedničke kriminalističke mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja svih okolnosti predmetnih događaja, policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić i Odjeljenja bezbjednosti Tivat su nakon prikupljenih obavještenja došli do saznanja da je lice I.B.(20), iz Nikšića, zajedno sa još dva maloljetna lica, otuđilo navedena vozila, nakon čega je vozilo „VW Golf III“ prevezao do Tivta, a vozilo „VW Caddy“ do Nikšića", navodi se u saopštenju..

O događajima obaviješten je dežurni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću po čijem je nalogu I.B. uhapšen i protiv njega je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška krađa.
Pomenuta vozila su pronađena i vraćena vlasnicima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније