Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

Marko Terzić [ Dnevnik TVCG ]

04. 09. 2024. 20:05 >> 20:06
Čitaj mi:

UBISTVO U MASLINAMA

Brat ubijene Pavićević: Nadležni su mogli da pokušaju da spriječe tragediju

Zabrana prilaska, nije spasila Biljanu Pavićević koju je bivši suprug ubio prije 15-ak dana u Podgorici. Da su nadležni mogli makar da pokušaju da spriječe tragičan ishod, smatra Biljanin brat Darko, koji u razgovoru za Televiziju Crne Gore otkriva detalje iz prijave koju je Biljana podnijela policiji 1. avgusta, kao i rješenja Suda za prekršaje u Podgorici.

Darko u razgovoru za Televiziju Crne Gore otkriva detalje iz prijave koju je Biljana podnijela policiji 1. avgusta, kao i rješenja Suda za prekršaje u Podgorici.

"Čak i u sudskim spisima piše da je prijetio da će je ubiti. Prijetio je da će polomiti sve stvari i da će polomiti cijel stan, da će nju otjerati iz stana i na kraj da će je ubiti. Ako nije dosta to što je rekao da će ubiti, šta da radimo?"

Tim riječima brat Biljane Pavićević, koju je ubio bivši suprug počinje priču o postupanju nadležnih prije stravičnog zločina koji se dogodio 21. avgusta u Podgorici.

"Ona je njega prvi put prijavila 1. avgusta kad je došao u večernjim satima u alkoholisanom stanju i polomio pola stana. Da možda nije izašla i pobjegla kroz prozor tog 1. avgusta, možda bi je 2. avgusta žalili", kaže Darko. 

Podsjetimo, 2. avgusta Biljana je obavijestila policiju da njen bivši suprug Miljan Bošković posjeduje i vatreno oružje.

Policija je tada, kako je saopšteno, pretresla prostorije koje koristi Bošković, ali nijesu, kako su naveli, pronašli predmete i tragove koji potiču iz krivičnog djela.

Tužilac je ocijenio da u tom slučaju nema elemenata bilo kojeg krivičnog djela

"Smatram da ta odluka nije bila na mjestu. Čim se je odlučila na taj potez 1. avgusta, trebali su da ocijene da nije to prvi put", smatra Darko Pavićević. 

Boškoviću je tada Sud za prekršaje zabranio da se približava Biljani.

"To je bila zabrana prilaska na 50 metara. A ja sad pitam tog sudiju, ko je ispratio tog čovjeka taj 21 dan? Da li je neko zvao moju sestru te da je pita da li ga je negdje gledala, da li prilazi...Niko ništa", zaključuje Pavićević.

Miljan Bošković je istog dana uhapšen, a Biljanin život je ugašen.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније