Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

A.J.

03. 09. 2024. 15:29 >> 15:26
Čitaj mi:

uprava policije

U Pljevljima rasvijetljena četiri krivična djela iz oblasti imovinskih delikata

Pljevaljska policija je, preduzimajući aktivnosti iz svoje nadležnosti u cilju rasvjetljavanja imovinskih delikata, rasvijetlila tri krivična djela koje se gone po službenoj dužnosti, kao i jedno krivično djelo koje se goni po privatnoj tužbi, saopštili su iz Uprave policije.

Rasvijetljeno je krivično djelo krađa izvršeno na štetu lica iz čijeg je vozila otuđen novac u iznosu od 350 eura, kao i lične stvari, a kao izvršilac identifikovan je D.K. i on će, kako dodaju, biti krivično procesuiran.

"Takođe, pljevaljska policija je rasvijetlila i krivično djelo koje se goni po privatnoj tužbi – sitno djelo krađe, utaje ili prevare za koje se sumnjiči gore pomenuti D.K. On je iz vozila jednog lica otuđio novac u iznostu od 140 eura. Oštećenom licu ustupljeni su podaci. Nadalje, rasvijetljeno je krivično djelo teška krađa izvršeno 1. septembra u jutarnjim časovima na štetu osobe čiji je stan obijen i u njemu izvršena premetačina. Iz stana su otuđeni televizor, stari srebrni novac, alat i određena količina alkoholnih pića. Preduzimajući intenzivne operativno taktičke mjere i radnje na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela, a postupajući po naredbi Osnovnog suda u Pljevljima, policija je izvršila pretres kuće koju koristi A.Lj. (21). Tom prilikom pronađen je veći dio predmeta koji potiču iz pomenutog krivičnog djela", naveli su iz Uprave policije. 

Od A.Lj. su prikupljena obavještenja na zapisnik i protiv njega je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška krađa, naveli su iz policije. 

"Nadalje, sumnja se da je isto lice juče izvršilo krivično djelo razbojnička krađa na način što je uz prijetnju hladnim oružjem, nožem, od jednog lica zaposlenog na pijaci, otuđio garderobu. Po nalogu tužioca A.Lj. je lišen slobode", zaključili su iz Uprave policije. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније