Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

A.J.

09. 08. 2024. 11:54 >> 11:55
Čitaj mi:

vrijednosti oko 80.000 eura

Policija u Ulcinju pronašla vozilo koje se potražuje na međunarodnom nivou

Ulcinjska policija u saradnji sa Odjeljenjem bezbjednosti Podgorica, locirala je i pronašla putničko motorno vozilo marke Mercedes Gle 350 4matic Coupe, visoke klase, vrijednosti oko 80.000,00 eura, švedskih registarskih oznaka koje se potražuje na međunarodnom nivou.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, policijski službenici su pomenuto vozilo locirali u naselju Đerane u Ulcinju, a vozilom je u momentu pronalaska upravljalo lice H.A.R.(43) iz Švedske.

"Provjerom kroz policijske evidencije, utvrđeno je da je za vozilom raspisana međunarodna potraga od strane švedskih organa, te su službenici oduzeli pomenuto vozilo od H.A.R., nakon čega su od ovog lica prikupljena obavještenja na okolnosti posjedovanja vozila, kao i ulaska u Crnu Goru", istakli su iz policije.

Po nalozima Osnovnog državnog tužilaštva u Ulcinju, u toku su dalje provjere preko NCB Interpol-a Podgorica radi utvrđivanja svih činjenica i okolnosti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније