Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

A.J. [ Mina ]

08. 08. 2024. 17:32 >> 17:32
1
Čitaj mi:

monstat

Za tri mjeseca u saobraćaju poginulo 19 osoba

U Crnoj Gori se, u drugom kvartalu ove godine, dogodila 1.641 saobraćajna nezgoda, a poginulo je 19 osoba, pokazuju podaci Uprave za statistiku (Monstat).

Prema preliminarnim podacima, u udesima, kojih je u drugom kvartalu ove godine bilo za dva odsto više u odnosu na isti kvartal prethodne, povrijeđeno je 758 osoba.

Statistika pokazuje da se najviše saobraćajnih nezgoda dogodilo u Podgorici – 722, dok jedino u Petnjici nije registrovana nijedna.

Najviše stradalih registrovano je u Podgorici – pet.

U saobraćajnim nezgodama u Budvi su poginule četiri osobe, u Kolašinu i Tivtu po tri, Kotoru dvije, a po jedna u udesima u Baru i Herceg Novom.

Među poginulima je osam vozača, dva saputnika, jedan biciklista, troje motociklista i pet pješaka.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније