Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

A.J.

07. 08. 2024. 13:41 >> 13:42
Čitaj mi:

u crnoj gori i njemačkoj

Po potjernicama Interpola uhapšene dvije osobe

Po međunarodnim potjernicama Interpol-a danas su uhapšene dvije osobe, od čega jedna u Crnoj Gori i jedna u Njemačkoj, saopštili su iz Uprave policije.

"U Njemačkoj je lišen slobode crnogorski državljanin R.M. (rođen kao R.S.) po međunarodnoj potjernici NCB Interpol-a Podgorica u cilju izdržavanja kazne zatvora u trajanju od dvije godine, zbog izvršenog krivičnog djela teška krađa. R.M. je izvršio promjenu ličnog imena u Crnoj Gori ali je efikasnom saradnjom i blagovremenom koordinacijom između policija Njemačke i Crne Gore, imenovani pronađen i lišen slobode u Njemačkoj", saopštili su iz Uprave policije. 

Kako navode, državljanin Kosova B.P. uhapšen je na graničnom prelazu Sukobin. 

"Policijski službenici Sektora granične policije u Ulcinju su na graničnom prelazu Sukobin, lišili slobode državljanina Kosova B.P. koji se potražuje po osnovu međunarodne potjernice NCB Interpol-a Bukurešt, radi izdržavanja kazne zatvora u trajanju od šest mjeseci, zbog krivičnog djela ilegalni prelazak državne granice", naveli su iz policije. 

Njemu je određen ekstradicioni pritvor.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније