Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

M.M.

06. 08. 2024. 08:36 >> 09:23
5
Čitaj mi:

U SPO-u

Vesnu Medenicu saslušavali zbog anonimne prijave radnika Željeznice

Bivša predsjednica Vrhovnog suda Vesna Medenica saslušana je juče u prostorijama Specijalnog policijskog odjeljenja (SPO) po anonimnoj prijavi grupe radnika Željeznice Crne Gore. To je za Portal RTCG potvrdio njen advokat Zdravko Begović.

U anonimnoj prijavi se navodi da je Medenica navodno imala uticaja na odluku Vrhovnog suda koji je preinačio prvostepenu, a potom i presudu Višeg suda u postupku kojim je njima odobreno pravo na nadoknadu.

Advokat Zdravko Begović za Portal RTCG je istakao da je Medenica na saslušanju u SPO negirala bilo kakav uticaj na odluku Vrhovnog suda u tom predmetu.

"U pitanju je anonimna prijava, nema bližih podataka. Vesna Medenica je dala izjavu, negirala je sve optužbe. Rukovodioci koji su takođe juče saslušani, kazali su da nemaju nikakve informacije", istakao je Begović. 

Protiv Vesne Medenice su u toku tri sudska procesa pred Višim sudom u Podgorici. 

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније