Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

A.J.

05. 08. 2024. 20:45 >> 20:44
Čitaj mi:

državljanin australije

Zbog saobraćajnih prekršaja i vrijeđanja policajaca kažnjen sa 3.300 eura

Zbog saobraćajnih prekršaja i omalovažavanja policijskih službenika državljanin Australije P.M. (1973), kažnjen je sa 3.300 eura, saopštili su iz budvanskog Suda za prekršaje.

"Australijski državljanin P.M. (1973), rođen u BIH, oglašen je krivim u dva odvojena postupka i osuđen na novčanu kaznu u ukupnom iznosu od na 3.300,00 eura. Njemu je dežurna sutkinja Magdalena Mijić dana 05.08.2024.godine izrekla kazne, nakon što je u hitnim postupcima utvrdila da se prethodne večeri upravljajući vozilom beogradskih tablica nije zaustavljao na znak ‘Stop’, te da je upravljao vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u količini od 1,54 g/kg", ističu iz Suda.

Utvrđeno je, kako su kazali, i da je omalovažavao policijske službenike OB Budva na licu mjesta utvrđenih prekršaja, što je nastavio ispred i u prostorijama OB Budva, sa pokušajem fizičkih nasrtaja na njih.

"Kazne su naplaćene odmah po izricanju, a biće mu zabranjanjemo upravljanje vozilima na teritoriji Crne Gore u narednih 6 mjeseci", navodi se u saopštenju budvanskog Suda za prekršaje. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније