Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

B.B.

24. 07. 2024. 15:56 >> 15:56
Čitaj mi:

UPRAVA POLICIJE

Krivična protiv tri osobe zbog oštećenja vrata u KBC Berane

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti "Sjever", Odjeljenja bezbjednosti Berane su podnijeli krivičnu prijavu protiv tri lica zbog sumnje da su izvršili krivično djelo uništenje i oštećenje tuđe stvari u saizvršilaštvu, na štetu Kliničko-bolničkog centra Berane.

U saopštenju policije se navodi da se sumnja da su F.S. (21), Š.B. (23) i jedno maloljetno lice staro 15 godina izvršili krivično djelo koje im se stavlja na teret na način što su 16. jula, nakon svađe sa licima koja su primljena na ukazivanje ljekarske pomoći nakon fizičkog sukoba više lica u naselju Riversajd u Beranama, u hodniku ove zdravstvene ustanove, nasilno pokušali da uđu u salu za hospitalizaciju pacijenata.

"Tom su prilikom ova tri lica udarala nogama i metalnim cijevima u vrata pomenute, kao i prostorija za medicinsko osoblje, na taj način prouzrokujući oštećenja na vratima u vidu loma i habanja", navode u Upravi policije.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније