Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

P.R.

20. 07. 2024. 18:17 >> 18:15
Čitaj mi:

AKCIJA "MLADOST"

Budva: Šest maloljetnika zatečeno u konzumaciji alkohola

Budvanska policija je sinoć u akciji "Mladost", tokom koje je izvršila kontrolu dva ugostiteljska objekta, zatekla šest maloljetnika u konzumaciji alkohola, saopštila je Uprava policije.

"Sinoć je policija u Budvi izvela akciju 'Mladost' u saradnji sa turističkim inspektorom i tom prilikom kontrolisala ukupno 57 lica u dva ugostiteljska objekta. Šest maloljetnika je zatečeno u konzumaciji alkohola", napisala je UP na platformi X.

Iz UP su naveli da će protiv odgovornih osoba biti podnijete prekršajne prijave.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније