Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

P.R.

08. 07. 2024. 15:59 >> 16:17
Čitaj mi:

UHAPŠEN U TIVTU

Ruski državljanin pokušao da zapali saputnicu na jedrenjaku?

Tivatska policija uhapsila je ruskog državljanina V.D. (36) zbog sumnje da je na jedrenjaku kojim su plovili, oštećenoj, takođe ruskoj državljanki, upućujući prijetnje po život, zadao više udaraca u predjelu glave, nakon čega je ostavio zaključanu u kabini broda koji je kasnije polio benzinom u namjeri da ga zapali, saopštila je Uprava policije.

Kako navode, policija, koja je postupila po prijavi oštećene, izašli su zajedno sa Službom zaštite i spašavanja, službom Hitne pomoći i posadom Porto Montenegra, na lice mjesta, u blizini ponte u mjestu Seljanovo i spriječili navedeni događaj.

Policijski službenici su na licu mjesta zatekli više osoba od kojih su prikupljena obavještenja, nakon čega je V.D. uhapšen.

"On je, kako se sumnja, na jedrenjaku kojim su plovili, oštećenoj, takođe ruskoj državljanki, upućujući prijetnje po život, zadao više udaraca u predjelu glave, nakon čega je ostavio zaključanu u kabini broda koji je kasnije polio benzinom u namjeri da ga zapali", istakli su u saopštenju i dodali da su otećenoj u ljekarskom izvještaju konstatovane povrede, dok je kod V.D. testiranjem utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu.

Protiv V.D. je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici.

"On će biti priveden na dalju nadležnost Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru", zaključili su u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније