Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

A.M. [ Portal RTCG ]

20. 06. 2024. 17:39 >> 17:49
1
Čitaj mi:

DANILO ŠARANOVIĆ

"Nećemo dozvoliti da bilo koja OKG pomisli da je jača od države"

Ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović saopštio je da je nivo operativne spremnosti podignut na najviši nivo, a sve istražne radnje koje se sprovode usmjerene su na najskorije rasvjetljavanje teškog krivičnog djela na Cetinju, gdje su u eksploziji bombe stradale dvije osobe.

"Poručujemo građanima da policija čini sve da osigura njihovu bezbjednost. Nivo operativne spremnosti je podignut na najviši nivo, a sve istražne radnje koje se sprovode usmjerene su na najskorije rasvjetljavanje ovog teškog krivičnog djela", istakao je Šaranović.

Kaže da je, nažalost, ovaj događaj i potvrda da "smo bili u pravu kada smo ukazivali na opasnost od ovakvih posljedica usljed neizricanja presuda u roku od 3 godine i puštanja na slobodu ne malog broja lica koja su pripadnici organizovanih kriminalnih grupa".

"Prevencija i rasvjetljavanje ovakvih teških krivičnih djela su upravo razlog zbog kojeg sam bio izričito protiv gašenja sistema video nadzora gradova, po svaku cijenu. Jedno je sigurno, a to je da nećemo dozvoliti da bilo koja organizovana kriminala grupa i na sekund pomisli da je jača od države. Ta vremena su iza nas", istakao  je Šaranović.

Kaže da su kontinuirano podizanje kapaciteta u svim oblastima i odlučno postupanje službenika siguran put da se uspješno izborime sa svim izazovima.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније