Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

M.M.Lj.

09. 06. 2024. 10:35 >> 11:06
4

herceg novi

Saobraćajna nesreća u Baošićima, poginuo pješak

Muškarac D.S. stradao je nakon što ga je udario automobil u Baošićima na skretanju ka ugostiteljskom objektu Babilon, saopšteno je Portalu RTCG iz OKC-a.

Kako su nam kazali, nesreća se dogodila jutros u 9 sati i 20 minuta. 

Kako saznaje RTHN iz hercegnovskog Odjeljenja bezbjednosti, do nezgode je došlo kada je I.B. (1979. godište) krećući se iz pravca Herceg Novog ka Kamenarima izgubila kontrolu nad vozilom i udarila u desnu ivicu kolovoza na kojem se nalazio pješak D.S. 

Obavljen je uviđaj. 

Saobraćaj je bio u prekidu oko 30 minuta.

 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније